Vols defensar els interessos de la gent de les Balears?
FES-TE SIMPATITZANT D’EL PI

Sabem que la teva veu i la de la resta de gent de les Illes només pot ser escoltada des d’un partit fort, orgullós de la seva terra i del seus trets diferencials. El Pi és una formació que té la seva raó de ser precisament en la defensa dels interessos de la gent de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

I perquè defensam el que realment importa al poble de les Illes Balears, ens agradaria comptar amb el teu suport per poder lluitar pel reconeixement i el respecte de les nostres singularitats dins d’un estat plurinacional i dins d’Europa.

Perquè tothom hi té cabuda al projecte d’El Pi, centrat en polítiques moderades i pragmàtiques que integren totes les illes i els seus habitants. Entenem que la nostra contribució a la societat passa per apostar per un correcte desenvolupament de l’economia, de l’estat del benestar de les persones i la defensa i l’ampliació decidida i compromesa del nostre autogovern, d’acord amb l’estatut d’autonomia.

Si t’hi sents identificat, et convidam a fer-te simpatizant d’El Pi per viure amb nosaltres aquests moments de canvi, tenint l’oportunitat de reclamar per a Balears un paper protagonista en l’escenari polític, després d’anys d’oblit per part dels grans partits.

El Pi vol ser la veu de les Illes.
I amb aquest objectiu seguim caminant.

Si tens dubtes i/o vols rebre més informació:
Ens pots cridar al 628 786 914.
Escriure a admin@el-pi.com.

Fes-te simpatitzant

Abans d’enviar el formulari ha de llegir la següent informació bàsica sobre protecció de dades: El responsable del tractament és EL PI- PROPOSTA PER LES ILLES. Les seves dades seran tractades per a la tramitació de la seva sol·licitud i compliment de les nostres obligacions legals. La legitimació del tractament és la gestió de la relació amb els nostres usuaris i obligacions legals. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica en la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades accessible en la Política de privacitat publicada en aquesta Web.